Weblapszerkesztés árlista

Fix csomagok

 TopWeb1 31 495 Ft + ÁFA bruttó  39 999 Ft        
 Csomag tartalma              Az ár nem tartalmazza

Bemutatkozó weboldal. Modern megjelenésű, biztonságos honlap, 5-10 menüponttal. Adminisztrációs felülete gyorsan elsajátítható, intuitív rendszer. A honlap elkészültét követően  betanulási lehetőséget biztosítunk a tartalom gondozásához, és a kisebb karbantartási munkálatok elsajátításához.

    A domain regisztráció, és a tárhely bérleti díját. Az oldallal kapcsolatosan később felmerülő frissítési igények kiszolgálását. Az oldal funkciójának bővítését. A kereső optimalizálást, és az online marketinget.
       
 TopWeb2 47 243 Ft + ÁFA bruttó   59 999 Ft        
 Csomag tartalma              Az ár nem tartalmazza
Üzleti weboldal. Közösségi médiával történő összekapcsolás, blogbejegyzések publikálása, hírlevélküldési lehetőségek, bővebb menürendszer. Szerteágazó tartalom, ahol a képek, videók, hanganyag, és írásos formátumok megjelenítésére tövvféle lehetőség nyílik. Adminisztrációs felülete könnyen elsajátítható. A honlap elkészültét követően betanulási lehetőséget biztosítunk a tartalom gondozásához, és a kisebb karbantartási munkálatok elsajátításához.     A domain regisztráció, és a tárhely bérleti díját. Az oldallal kapcsolatosan később felmerülő frissítési igények kiszolgálását. Az oldal funkciójának bővítését. A kereső optimalizálást, és az online marketinget.
       
 TopWeb3  62 991 Ft
 + ÁFA
 bruttó  79 999 Ft
       
 Csomag tartalma
               Az ár nem tartalmazza
Vállalati weboldal. Komplett prémium honlap, választható modulokkal. Modern megjelenésű, divatos színek felhasználásával követi a webdesign trendeket. Adminisztrációs felülete könnyen elsajátítható. A honlap elkészültét követően betanulási lehetőséget biztosítunk a tartalom gondozásához, és a kisebb karbantartási munkálatok elsajátításához.     A domain regisztráció, és a tárhely bérleti díját. Az oldallal kapcsolatosan később felmerülő frissítési igények kiszolgálását. Az oldal funkciójának bővítését. A kereső optimalizálást, és az online marketinget.
       
A fenti árlistában szereplő összes tétel, egyszeri, elkészítéssel kapcsolatos díjat tartalmaz. Minden ezen felül felmerülő igény (pl.: későbbi módosítások, logó készítés, online marketing kialakítása, keresőoptimalizálás) külön elbírálás alá esik az igényelt funkció bonyolultságának megfelelően. Az összes weboldalunk reszponzív (azaz bármely méretű kijelzőn optimalizáltan látható) és böngészőfüggetlen (tehát bármely internetes böngészőben megfelelően jelenik meg a tartalom).
       
A honlapra feltölteni kívánt tartalomért a Megrendelő felel. A honlap elkészültét jelentősen lerövidíti, ha már előre megírt tartalommal sikerül az első konzultációt lefolytatnunk. Szükség esetén tanácsadással segítjük a beillesztendő tartalomhoz megfelelő illusztrálási formákat, hozzákapcsolt képeket, szövegtördelési lehetőségeket.
 

 Nyitva tartás

 Hétfő:  0800  - 1200 , 1300  - 1530
 Kedd:  0800  - 1200 , 1300  - 1530
 Szerda:  0800  - 1200 , 1300  - 1530
 Csütörtök:  0800  - 1200 , 1300  - 1530
 Péntek:  0800  - 1300        
 Szombat:  zárva
 Vasárnap:  zárva